Logo van Hoveniersbedrijf Van de Bunt, Meteren

Hoveniersbedrijf Van de Bunt

Achtersteweg 15
4194 TH , Meteren
Tel: (0345) 613 781 / Mob: (06) 29 15 44 99

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 9,0 is gebaseerd op 51 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 70% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Hoveniersbedrijf Van de Bunt. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0182 – 71 50 40 of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Hoveniersbedrijf Van de Bunt en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Hoveniersbedrijf Van de Bunt, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Hoveniersbedrijf Van de Bunt

9,0
over 51 review(s)

Eerste indruk

8,7

51 pos / 0 neg

Service

9,4

51 pos / 0 neg

Prijs / kwaliteit

8,9

51 pos / 0 neg
9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Netjes en goed aangelegd.
22 januari 2020 om 11:53 Meldt als ongepast

Onze voor-en achtertuin gerenoveerd. Keurig uitgevoerd volgens offerte met personeel dat met je mee denkt. Zeer tevreden.

geen
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Met een ontwerp en uitgewerkt beplantingsplan ...
09 december 2019 om 13:18 Meldt als ongepast

Met een ontwerp en uitgewerkt beplantingsplan door KOMland Geldermalsen, voor een grondige renovatie van mijn achtertuin, ging ik op zoek naar een hovenier voor de realisatie. Vanaf het eerste contact kreeg ik vertrouwen in de benadering van de firma Van de Bunt. En dat vertrouwen is alleen maar gegroeid: Nico en zijn medewerkers ontpopten zich als deskundige, enthousiaste, zelfstandige én meedenkende, allround hoveniers!
Er ontstond een spontane en constructieve samenwerking tussen hovenier, architect en mij als opdrachtgever, die inmiddels heeft geleid tot een nauwgezette uitvoering van het ontwerp waar ik echt meer dan tevreden over ben.


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Al verschillende hoveniers gehad, Van de Bunt is de beste!
18 november 2019 om 18:56 Meldt als ongepast

Nico heeft met zijn hulp mijn achtertuin helemaal gerenoveerd. Helemaal tot mijn tevredenheid.
Hij is betrouwbaar, houdt zich aan zijn afspraak, denkt mee, vindt altijd een oplossing, niets is teveel voor hem, echt vakwerk, enz.. Ook laat hij alles overal netjes achter.
Zeker zeer aan te bevelen.

betrouwbaar, hard werker, vakkundig. Geen

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Hoveniersbedrijf Van de Bunt en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Hoveniersbedrijf Van de Bunt, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Giede service, denken met je mee.
07 november 2019 om 11:26 Meldt als ongepast

Giede service, denken met je mee.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Heel erg tevreden
04 oktober 2019 om 11:00 Meldt als ongepast

Er werd meteen een bezoek gebracht om de situatie te bekijken. En al snel een offerte gestuurd. Na onze goedkeuring werden ook de werkzaamheden snel en goed uitgevoerd. En niet op de laatste plaats betrouwbaar en correct personeel. ZEER tevreden.....fam.Sas, Tiel


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Alles wat is besproken heeft Van de Bunt gerealiseerd.
17 augustus 2019 om 16:56 Meldt als ongepast

Onze tuin was echt niet meer om aan te zien, alle buxus was dood door de buxusmot. De schutting was omgewaaid door een kleine storm en de tegels waren lelijk geworden in de loop der jaren. Kortom, er moest echt wat gebeuren. We hebben Nico uitgenodigd en hebben ons plan verteld. Op een rustige en eerlijke manier heeft hij ons tips en adviezen gegeven. Nadat wij de hele duidelijke offerte hadden ontvangen, zijn we over gegaan tot het geven van de opdracht. Nog voor de vakantieperiode heeft Nico dit samen met zijn collega Wilco afgerond. Wat was het fijn thuis komen 's avonds. Alles keurig opgeruimd en precies volgens planning konden we de voortgang van de tuin zien. Ook met af en toe een aanvulling van beplanting was zo geregeld. Betrokken en super handig zijn Nico en Wilco. Wij genieten elke dag van onze tuin en raden absoluut dit bedrijf aan!

Betrouwbaar en doen wat ze zeggen.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Doen wat ze beloven
09 juli 2019 om 10:31 Meldt als ongepast

Alle werkzaamheden zijn netjes en precies volgens de afspraken afgerond. De mannen waren vriendelijk en beleefd en dachten goed mee gedurende de uitvoering. Eigenlijk gewoon zoals het hoort, maar veel bedrijven kunnen hier nog iets van leren!


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Geen punt bij van de Bunt!
07 mei 2019 om 13:28 Meldt als ongepast

We hebben onze voortuin laten aanleggen door Nico van de Bunt. Hij kwam o.a. met het advies om iemand de tuin te laten ontwerpen. Ook dat was een schot in de roos! We zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Niet in de minste plaats omdat Nico de gemaakte afspraken nakomt, actief meedenkt, duidelijk communiceert en uitstekende service levert. Hij maakt met recht zijn bedrijfsmotto waar: "Alleen het beste is goed genoeg!".

- Denkt mee, sociaal, nauwkeurig, sympathiek, harde werker(geldt trouwens ook voor de medewerkers!) Ga zo door!
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Hoveniersbedrijf Van de Bunt gaat voor optimaal resultaat.
29 maart 2019 om 21:07 Meldt als ongepast

Na het doorspreken van het ontwerp heeft hoveniersbedrijf Van de Bunt ons geadviseerd en werden de werkzaamheden voortvarend opgepakt. Echt vakwerk. Alle kennis en materieel werden aangewend voor het werk. Prettige medewerkers die met plezier hun werk doen. Hoveniersbedrijf Van de Bunt bevelen wij van harte aan.

Het werk gebeurt volgens afspraak.
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Professioneel en vakkundig bedrijf
08 december 2018 om 16:31 Meldt als ongepast

Vanwege de droge zomer en de buxusmot, moest onze tuin een behoorlijke opkikker krijgen. Wij zijn zeer tevreden over het werk van Nico en zijn collega. Er werd hard en consequent doorgewerkt. En alles werd netjes opgeleverd en schoon achter gelaten. Wij kunnen dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.


Locatie van Hoveniersbedrijf Van de Bunt op de kaart

Achtersteweg 15
4194TH, Meteren

Openingstijden

  • Maandag07:00 - 21:00
  • Dinsdag07:00 - 21:00
  • Woensdag07:00 - 21:00
  • Donderdag07:00 - 21:00
  • Vrijdag07:00 - 21:00
  • Zaterdag07:00 - 21:00
  • ZondagGesloten